Hemma!

hejsanhoppsan!
hemma från göteborg , its sucks.
meeen så e det.. iaf idag så åkte jag o träffa kusiner osv sen så ja då åkte vi hem o har ruttnat hela vägen o kollar på One Tree Hill samtidigt! o nu e jag hemma o tittar på tv , en turkisk serie faktiskt. sen ska jag äta nått o sen SOVAAA o imorgon blir de nog stallet! :)
see ya! hejdå <3


Bloggpause.. :/

hejsan hehe.. länge sen va?
ja asså ska jag vara ärlig så har jag inte haft tid till o blogga! o det va på ett sätt en bloggpause hehe fast jag inte sagt något till er , förlåt..
jag blev sugen på att börja blogga igen , o jag ska testa det i ett tag nu o se om jag orkar o har tid!
aja , idag kom jag faktiskt till göteborg. underbart! o nu ligger jag i sängen o bara nördar i mobil! just nu är vi hemma hos mamma kompis MEN! imooorgon så ska jag äääntligen få träffa släkten! :D har saknat de så himla mycket! o jag har faktiskt oxå varit i stallet idag o gått ponnyridning o jag smaka faktisk en glass som heter K2 som jag alltid trott vara äcklig men jasse tyckte jag skulle ge en chans! så Både jag o jasse åt den glassen.. den var faktiskt helt okej men det lixom var för mycket.. plus att det inte fanns något choklad på botten.. ajaaa men de får man ta o tåla ;)
har inte så mycket kvar att skriva men jag kommer förmodligen blogga mer imorgon! :) hejdå alla fina!
ni får en bild på glassen , hihi..


RSS 2.0